Prodej rodinného domu 140 m², Varnsdorf

4 150 000 Kč

Nemovitosti nabízí

EU-Grand REALITY

Varnsdorf, Kmochova 585

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme samostatně stojící rodinný dům s možností dvougeneračního bydlení v klidné části města Varnsdorf, ulice Polní. Nemovitost je průběžně udržovaná a prošla dílčími rekonstrukcemi, zejména 1. patro. V prvním patře jsou plastová okna, původní rozvody vody, částečně nové rozvody elektřiny, topení bylo řešeno lokálně. Odpady jsou svedeny do kanalizace. Objekt je suchý a bez známek vlhkosti.

V přízemí je byt o dispozici 2+1 se samostatným WC a komůrkou. V patře je byt 2+1, koupelna s vanou, toaletou. Dům je částečně podsklepen a má půdu.

Nemovitost stojí v upravené zahradě na celkovém pozemku 1072 m2. Za domem jsou hospodářské budovy – sklad, dílna, dřevník, zahradní domek. Zahradní domek disponuje praktickou betonovou základovou deskou dříve sloužící jako bazen, nyní ideální skladovací prostor.

Dům je ideálním místem pro klidné bydlení v blízkosti přírody a zároveň s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Pokud hledáte prostorné a moderní bydlení pro vaši rodinu, tento dům je tou správnou volbou.

Cena je včetně zprostředkovatelské provize a právních služeb.
Součástí našich služeb je zajištění případného financování s možností výběru ze všech významných bank. Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít!

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 5336
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 1 072 m²
Plocha užitná 140 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

EU-Grand REALITY

Varnsdorf, Kmochova 585

Zobrazit kompletní nabídku RK

EU-Grand REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist