Prodej bytu 1+1 34 m², Děčín

1 590 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Prosperity Real Estate s.r.o.

Brno, Pražákova 1008/69

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Právě máte před sebou možnost vlastnit útulný byt 1+1 v nejvyšším, 6. patře panelového domu v jedné z nejžádanějších lokalit v Děčíně - Bynov. Tento byt je v osobním vlastnictví a nedávno prošel částečnou modernizací, která mu dodává svěží a moderní vzhled.

Jednou z klíčových výhod tohoto bytu je jeho poloha na posledním patře, což zaručuje klid a soukromí. Nejenom že se vyhnete ruchu nad hlavou, ale také zde máte krásný výhled do okolí.

V bytě naleznete kuchyňskou linku ve tvaru L, což je praktické řešení pro efektivní využití prostoru. Hlavní místnost překvapí vyvýšeným patrem určeným ke spaní, které vytváří útulný prostor pro odpočinek.

Panelový dům, ve kterém se byt nachází, prošel nedávnou revitalizací, v rámci které byla vyměněna okna za moderní plastová okna, provedeno zateplení domu a obnova fasády. To vše přispívá k vašemu pohodlí a úspoře nákladů na energie.

Pokud máte rádi přírodu a outdoorové aktivity, budete zamilovaní do okolního prostředí. Hned vedle domu se rozprostírá les, který nabízí možnosti pro procházky, běhání nebo relaxaci v přírodě. A pokud máte rádi turistiku, máte zde ideální výchozí bod k výstupům na Maxičky či Sněžník.

Tento byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení v modernizovaném prostředí a snadný přístup k přírodě. Buďte součástí této živé a atraktivní části Děčína a zažijte výjimečný životní styl.

A pokud Vás tato nemovitost láká jako investiční příležitost, tak jste na správném místě.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat a Já Vaše sny proměním v REALITY.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Panelová
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 397
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 34 m²
Patro 5
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Prosperity Real Estate s.r.o.

Brno, Pražákova 1008/69

Zobrazit kompletní nabídku RK

Prosperity Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist